Webdesigner Robert Chr Vaage

Robert Chr Vaage er frilans webdesigner & fotograf, med base i Norges fiskerihovedstad, Måløy.

Eg hjelper din bedrift med å oppnå suksess på internett, enten du skal selge en vare, tjeneste eller bli sett og hørt!
Eg designer kreative og funksjonelle websider, blogger og nettbutikker som er responsive og fungerer 100% på alle plattformer som mobil, nettbrett og pc.

Eg tar også på meg alle typer fotooppdrag, som produktfoto, eiendomsfotografering, portrettbilde og gruppebilder.
På min storformat printer kan jeg printe bilder på ekslusivt fotopapir, kunstpapir og lerret i store størrelser til eks 100 x 150 cm.

Ja, eg snakka som regel i fleirtall - eg er ofte det!

Websiden er bedriftens ansikt utad på internett. Eg kan designe en stilfull og elegant webside til din bedrift, slik at besøkende får et solid førsteinntrykk av nettopp din bedrift.

Eg har fokus på å lage brukervennlig websider som gjør deg godt synlig for kundene dine uavhening om de sitter på en smarttelefon, et nettbrett eller på en stor skjerm. Har du ikke en responsiv nettside, begynner det å haste!
Ny webside til din bedrift!
Alle bedrifter ønsker å være godt synlige på internett, slik at bedriftens produkter og tjenester blir godt kjent i markedet.

Vi skaper økt trafikk til deres webside gjennom god SEO (søkemotoroptimalisering) og ved bruk av verktøyene som Google adwords, content management og Innbound marketing. Vi måler resultatet av jobben gjennom Google analytics og Google webmastertools.
Skap trafikk til websiden
På dette trinnet møter vi den største utfordringen. Vi har produsert en flott webside og vi har klart å skape bra med trafikk inn til siden. Nå må vi konvertere besøkende gjester til fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom en klar og tydelig kommunikasjon. Det er viktig at nettsiden er godt strukturert, at menyene er enkle å forstå og navigere i. Vi må også ha gode CTA (call to action) knapper som styrer kunden på rett kurs.
Konverter besøkende til kunder
0
Shares