Mira Craig

Mira Craig

Mira Scherdin Craig er en norsk-amerikansk popartist som har gitt ut en rekke plater, og deltatt i melodi grand prix både som låtskriver og artist.

Jeg fikk gleden av å produsere nettside og nettbutikk hvor Mira solgte sine egneutviklede produkter som solbriller og smykker.
Vinni & paperboys

Paperboys

Paperboys er en hiphop-duo bestående av rapper Øyvind «Vinni» Sauvik og DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. Bandet har hatt mange topp plaseringer i Norge og utlandet.

Jeg fikk designe og produsere nettside og grafisk matriell.
Seacon - Maritim prosjektering

Seacon

Seacon er et selskap som driver maritim prosjektering, og innehar tverrfaglig kompetanse innen fartøy og fiskeri.

Seacon er sentralt lokalisert i Måløy, med skipsleia rett utenfor kontorvinduene. Området i og rundt Måløy har lange tradisjoner innenfor verft og fiskeri for maritim næring.
Måløy Idrettslag sykkelgruppe

MIL Sykkel

MIL Sykkel er sykkelgruppa til Måløy Idrettslag. Der er organiserte treninger to til tre ganger i uken. Mil sykkel er for alle, enten om du vil mosjonere eller dra den litt lenger og delta på organiserte ritt.

Eg fikk gleden av å produsere den nye hjemmesiden til MIL Sykkel.
johansen slip & mek verksted

Johansen Slip & Mek

Johansen Slip & Mek. AS holder til i nye og moderne lokaler rett ved skipsleia på Raudeberg i Vågsøy kommune. Virksomheten er i all hovedsak basert på reperasjon/vedlikehold og ombygging av mindre og mellomstore fartøy.

Eg har designet og produsert nettsida for Johansen Slip & Mek.
Fiskevegn

Fiskevegn

AS Fiskevegn er en ledende skandinavisk produsent av fiber, tauverk og fiskeredskaper. Som totalleverandør til autoline- og garnflåten yter vi også veiledning, råd og service innen område som prosjektutvikling og fiskeriutvikling.

Eg har designet og produsert nettsida for AS Fiskevegn.